Експерт от ДПС обясни защо втечненият газ не е по-евтин от

...
Експерт от ДПС обясни защо втечненият газ не е по-евтин от
Коментари Харесай

Аталай, ДПС: Няма как втечненият газ да е по-евтин от тръбния

Експерт от Движение за права и свободи обясни защо втечненият газ не е по-евтин от тръбния.

Антикризисните ограничения са толкоз закъснели. Управляващите се объркаха доста, другите страни имат проекти за деяние при такива обстановки. Те схванаха, че цените порастват, а няма никакви антиинфлационни ограничения. Не излиза наяве по какъв начин тези 25 стотинки отстъпка, която те оферират за горива, ще бъдат заплатени. Това заяви Рамадан Аталай от Движение за права и свободи в студиото на утринния блок на Нова телевизия.

Според него ограниченията, които взима държавното управление, са закъснели: “Какво чакаха до момента ръководещите? Някой да пристигна да им каже, че има повишаване? ”

“ДПС сме внесли законопроект, с който даваме опция 3 милиарда лева да бъдат събрани от фотоволтаиците. След преференциалната цена, парите, които получават фотоволтаиците могат да се върнат във Фонда за енергийна сигурност, с които да подпомогнем хората ”, изясни той.

По думите му ръководещите е трябвало да желаят страната ни да бъде изключение от европейското предписание за петролно ембарго по-скоро.

Кирил Петков разгласи прелестна вест за газа след завръщането си от Съединени американски щати

Аталай изясни обстановката с “Булгаргаз ” и заплащането на газа в рубли: “ ”Булгаргаз ” получават писмо, че би трябвало да преведат пари на сметка на Газпром. После се прави послание към рубли, тъй че България нищо не губи. Единствено нашите ръководещи не откриха сили и благоприятни условия да влязат в разговор. По тази причина през вчерашния ден им споделих, че е време да си отидат ”.

Според него няма опция втечненият газ от Съединени американски щати да е по-евтин от тръбния газ, тъй като разноските към доставката му го оскъпява. Той предложи полутечен газ да се доставя от Алжир, с цел да е по-евтин, написа novini.bg.

Аталай позволи предварителни избори и сформиране на нова управническа коалиция: “ДПС постоянно поддържаме ръководещите обединения, когато стане въпрос за вътрешен ред и сигурност ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР